هنرمند فنی کیست؟ چه کارهایی انجام میدهند؟

اگرچه فشار و کشش بین هنر و فناوری هزاران سال است که وجود داشته است (مسلماً از زمان شروع هنر)، نقش «هنرمند فنی» نقشی نسبتاً جدید در صنعت بازیهای ویدیویی و جلوههای بصری است و تنها به عنوان یک نقش قابل اجرا و شغلی مورد احترام در بیست یا چند سال اخیر شناخته شده است.
به دلیل نیاز به ارتباط مؤثرتر بین حوزه های مختلف که تولید بازی و فیلم مدرن را تشکیل می دهند، تعیین نقش یک هنرمند فنی می تواند دشوار باشد زیرا هر تیم و پروژه دارای الزامات متفاوتی است. موقعیت یک هنرمند تکنیکی در یک تیم اغلب به صورت ارگانیک حول مجموعه خاصی از نیازها تکامل می یابد. این به طور طبیعی منجر به سؤالات زیادی در مورد اینکه یک هنرمند تکنیکی در پروسه تولید چه فعالیتی انجام میدهد ، منجر شده است. اگر همپوشانی هنر و فناوری برای شما جالب است، امیدواریم بتوانیم امروز به تعدادی از آنها پاسخ دهیم.
یک هنرمند فنی یکی از اعضای مهم یک تولید است که پیوند حیاتی را بین تیم های مهندسی و هنری ایجاد می کند. TA که به عنوان رابط / مترجم بین این شاخه ها کار می کند، مسئول یافتن راه حل های خلاقانه برای چالش های فنی در خط لوله هنری پروژه خود است.
پس از خواندن این توضیحات، ممکن است متوجه شده باشید که بر خلاف سایر مشاغل در صنایع مشابه که به خوبی تعریف و درک شده اند (هنرمند محیط سه بعدی، انیماتور، مدیر هنری و غیره)، تعریف هنرمند فنی کمی مبهم است.
آنها چالش های فنی را حل می کنند. اما چگونه؟ یک هنرمند فنی واقعاً چه می کند؟ بیایید بیشتر با این شغل آشنا شویم
چرا به هنرمندان فنی نیاز داریم؟
هنر فنی یک رشته تا حدودی غیرمعمول است که به طور طبیعی در یک تیم تولید با رشد آن توسعه می یابد. به عنوان مثال، بیایید یک تیم کوچکتر از سه نفر را در نظر بگیریم. در این تیم ما یک برنامه نویس سیستم، یک هنرمند دوبعدی و یک انیماتور داریم و آنها در حال کار بر روی یک پروژه بازی پلتفرم دو بعدی ساده هستند. آنها ممکن است فورا نیاز به نقش هنرمند فنی اختصاصی را تشخیص ندهند، اما بذر از قبل وجود دارد. همانطور که پروژه آنها گسترش می یابد، مسائل فنی ظاهر می شود که در اختیار هیچ یک از اعضای تیم خاص نیست، بلکه یک متقاطع بین دو یا حتی هر سه است. این مشکلات معمولاً مسدودکنندههای واقعی هستند، زیرا برای حل آنها به درک درستی از چندین رشته نیاز دارند.
برای ادامه مثال ما، فرض کنید پروژه پلتفرم دوبعدی به یک شخصیت قابل بازی نیاز دارد که بتواند بر اساس ورودی بازیکن هم اجرا شود و هم بپرد. هم انیماتور و هم برنامه نویس باید برای ساختن یک کنترلر کاراکتر همکاری نزدیک داشته باشند. آنها باید درباره آنچه که باید اتفاق بیفتد از زوایای مختلف بحث کنند و بهترین راه را برای کنترل حرکت شخصیت بر اساس وضعیت فعلی و ورودی بازیکن پیدا کنند. اگر هیچ یک از آنها نتوانند نیازهای دیگری را درک کنند، ممکن است دچار مشکل شوند.
در مثالی دیگر، هنرمند دوبعدی و برنامهنویس باید چگونگی پیادهسازی این هنر را به بهترین شکل در موتور بررسی کنند و ابزارهای مورد نیاز برای انجام این کار را به طور مؤثر و در چارچوب بودجه عملکرد خود توسعه دهند. سازش باید انجام شود!
این تیم نظری ممکن است هنوز متوجه این موضوع نشوند، اما وقتی در رشته های خود برای حل مشکلات فنی همکاری می کنند، نقش یک هنرمند فنی را بر عهده می گیرند. در صورتی که دامنه پروژه و اندازه تیم افزایش یابد، نیاز مبرم به یک عضو تیم اختصاصی در این نقش – همکاری با هر یک از اعضای تیم برای حل مشکلات فنی و ادامه پروژه در طول مسیر وجود خواهد داشت.

چرا اینقدر سخت است که یک هنرمند فنی را تعریف کنیم؟
از آنجایی که هر تیم پویایی خاص خود را دارد و هر پروژه نیازهای منحصر به فرد خود را دارد، توضیح دقیق کاری که یک هنرمند فنی انجام می دهد، دشوار است. طبق تعریف، این نقش برای پر کردن شکافهای بین رشتههای مختلف در نظر گرفته شده است و این شکافها از استودیو به استودیو دیگر تغییر خواهند کرد.
برخی از هنرمندان فنی که در این صنعت کار می کنند، توانایی برنامه نویسی محدودی دارند و از منظر هنری یا طراحی به فعالیت می پردازند. من می دانم، زیرا من یکی از آنها هستم!
این افراد علاقه زیادی به خلق هنر شگفت انگیز دارند و از دانش خود در مورد ابزار/سیستم هایی که با آن ها کار می کنند استفاده می کنند تا مرزهای ممکن را پشت سر بگذارند. آنها با تیم مهندسی خود برای یافتن راه حل های خلاقانه برای موانع فنی پروژه خود همکاری می کنند.
سایر هنرمندان فنی دارای پیشینه قوی در علوم کامپیوتر هستند و با معماری زیربنایی موتور یا نرم افزاری که استفاده می کنند آشنا هستند. این افراد اغلب وقت خود را صرف توسعه ابزارهای ارزشمند برای تیم هنری خود می کنند تا بیشترین بهره را از کار خود ببرند.
هر دوی این نمونه ها هنرمندان تکنیکی هستند. مانند تعداد بیشماری دیگر که جایگاه منحصربهفرد خود را در تیم تولید خود پیدا کردهاند تا بهترین پشتیبان باشند.
با چنین طیف گسترده ای از تعریف و بحث سالم آنلاین در مورد اینکه کدام یک از اینها “درست” است (هشدار اسپویل: همه آنها معتبر هستند)، به راحتی می توان فهمید که چرا ممکن است مردم در مورد اینکه یک “هنرمند فنی” واقعا چیست گیج شوند. – حتی کسانی که از قبل در این صنعت کار می کنند!
خوشبختانه چند چیز وجود دارد که همه هنرمندان فنی در آن مشترک هستند، که به ما کمک می کند تا آن را محدود کنیم، و یک تعریف کاربردی مفید به دست آوریم.
پل بین دنیاها
اولین وجه اشتراکی که همه هنرمندان فنی موفق به اشتراک می گذارند این است که آنها به عنوان پل حیاتی بین جنبه های مهندسی و هنری یک تولید عمل می کنند. آنها از یک زاویه به مسائل بین رشته ای برخورد می کنند، آنها درک قوی هم از تولید محتوا و هم از سیستم های پشت موتور/ابزارهایی که استفاده می کنند خواهند داشت.
این لزوماً به این معنا نیست که یک هنرمند فنی دارای دانش و مهارت یکسانی است که یک برنامه نویس و یک هنرمند سه بعدی (به عنوان مثال) ترکیب شده اند. در عوض، آنها باید بتوانند با هر زمینه ارتباط برقرار کنند و درک کافی برای همکاری با تیم خود برای حل مشکلات فنی پروژه خود داشته باشند.
طبیعتاً هر فردی زیرمجموعهای از مهارتها را به شغل خود میآورد. یک هنرمند فنی خوب طیف وسیعی از دانش خواهد داشت که جنبه های مختلف تولید را پوشش می دهد و می تواند از این دانش استفاده کند تا مطمئن شود که تیم هنری اش ابزار مورد نیاز خود را دارد و از آنها حمایت می شود.
که ما را به مهمترین جنبه از نقش یک هنرمند فنی می رساند.
ارتباط همه چیز است
در حالی که دانش عمیق هنرهای تجسمی، ابزارهایی که برای تولید آنها استفاده می کند (و سیستم های پشت سر آنها) جنبه های یک هنرمند فنی خوب است، بیش از هر ویژگی یا مهارت دیگری که وجود دارد، دارای مهارت های ارتباطی قوی بودن برای یک هنرمند فنی از مهمترین آنهاست.
ناگفته نماند که برای حل مؤثر مشکلات بین افراد، تیمها یا حتی کل بخشها، یک هنرمند فنی باید بتواند به طور مؤثر با افراد مختلف با زمینههای مختلف ارتباط برقرار کند. این نیاز به یک راه حل خلاقانه مسئله، تمایل دلسوزانه برای درک، و صبر زیادی دارد.
یک هنرمند تکنیکی اغلب بهترین کار خود را تحت فشار انجام می دهد، جایی که ارتباط دقیق حتی مهم تر است. توانایی ارائه توضیحات برای مخاطب مناسب یکی از با ارزش ترین مهارت های یک هنرمند فنی است. برای مثال، آنها باید درخواستهای هنرمندان را به تیم مهندسی ترجمه کنند، و اغلب برمیگردند تا توضیح دهند که چگونه و چرا اجرای خاصی از ایدهشان آنطور که انتظار دارند کار نمیکند. در حالی که از هنر مطمئن میشوند. کارگردانان و تهیه کنندگان بالاتر از آنها راضی هستند که پیشرفت های مثبتی در حال انجام است.
قدرت زیادی در این موقعیت وجود دارد. هنرمندان فنی اغلب مسئول مستقیم این هستند که مطمئن شوند کل تیم یک موقعیت را درک می کند و این موضوع تأثیر زیادی بر جهت و سطح همکاری آنها دارد.
یک هنرمند فنی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
نوشتن این بخش دشوار است. همانطور که قبلاً گفتیم، هر هنرمند فنی با چالش های منحصر به فرد خود روبرو خواهد شد. با این وجود، من فهرستی از مهارت ها/ویژگی هایی که شخصاً معتقدم همه هنرمندان فنی خوب باید به نمایش بگذارند، تهیه کرده ام.

مهارت هایی که یک هنرمند فنی نیاز دارد:
مهارت های ارتباطی قوی
ناگفته پیداست. به خاطر داشته باشید که این نه تنها شامل قابلیت دسترسی و توانایی کار موثر با افراد با پیشینههای مختلف است، بلکه مهارتهای ارتباطی نوشتاری بسیار قوی را نیز شامل میشود. مستندات فنی، خودشان نوشته نمی شوند!
توانایی حل خلاقانه مسائل
چه به صورت مستقل و چه با دیگران کار کند، یک هنرمند فنی خوب می تواند به سرعت یک موقعیت دشوار را از بین ببرد و طیف وسیعی از راه حل ها را ارائه دهد. اگر راه حل به ابزار یا اسکریپتی نیاز دارد که هنوز وجود ندارد – ممکن است لازم باشد خودشان آن را بسازند!
یک رهبر باشید
از یک هنرمند فنی انتظار می رود که از روند حل مسئله حمایت کند. آنها باید تیم خود را جمع کنند، وظایف را محول کنند و با افراد در سراسر استودیوی خود همکاری کنند.
درک نزدیک از خط تولید محتوا
این وظیفه یک هنرمند فنی است که خط تولید را از داخل و خارج بداند.
در حالی که ریزدانه معمولاً مختص یک استودیوی خاص است (ابزارهای اختصاصی و روشهای داخلی سفارشی رایج هستند)، همیشه همپوشانیهای زیادی وجود دارد. این راهنمای سبک را حفظ کنید!
یک پایه محکم در زبان های برنامه نویسی که تیم شما استفاده می کند
هنرمندان فنی نیازی ندارند که خودشان برنامه نویسانی با مهارت بالا باشند، اما باید به یک زبان برنامه نویسی مورد نیاز تیم خود تسلط داشته باشند. آشنایی با زبان(های) سطح بالای مورد استفاده اغلب کافی است.
مهارت هایی که ممکن است یک هنرمند فنی به آن نیاز داشته باشد:
- پایگاه دانش عمیق تر از جنبه های مختلف خط لوله ایجاد محتوا.(این ممکن است شامل تولید هنر سه بعدی، طراحی سطح، جلوه های بصری، انیمیشن و موارد دیگر باشد.)
- تجربه توسعه Shader
- دانش دقیق زبان های برنامه نویسی خاص (به ویژه پایتون، اما این مختص پروژه خواهد بود)
- درک قوی از هنرهای تجسمی (تئوری رنگ، ترکیب و غیره)
مهارتهای انیمیشن فنی (از جمله ایجاد ریگ شخصیتها و ابزارهای تقلب) - درک گرافیک سیستم بازی/مسیرهای رندرینگ و نحوه استفاده از آنها در شرایط مختلف.
- با دانستن اینکه چه ابزارهایی در دسترس هستند و چگونه ممکن است در تیم یا پروژه خود به کار گرفته شوند، انگشت خود را روی نبض صنعت قرار دهند.
منبع: techarthub
بیشتر بخوانید:
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.